7 Strategii de succes în învățarea la distanță



Învățământul la distanță a deschis porțile pentru mulți studenți, în special pentru cei care nu își pot permite să plătească pentru taxele mari de cursuri cu normă întreagă. Deși cursurile online de învățământ la distanță au multe avantaje față de cursurile de nivel în campus, mulți factori intră în joc pentru a face acest lucru un succes pentru studenți. Datorită diferențelor în modul în care este oferită și dobândită educația, trebuie să se realizeze ajustări și schimbări în abordări.
Selectarea școlii de învățământ la distanță corespunzătoare.
Primul element al succesului este acela de a alege școala corectă la distanță. Există numeroase "mori de grad" fără scrupule în jurul valorii de piață care sunt dornici să-și vândă diplomele fără a oferi o bună educație și un sprijin amplu pentru studenți. Drept urmare, gradele oferite de aceste instituții nu pot fi recunoscute sau, uneori, pot fi considerate chiar grade fictive. Pentru a preveni acest lucru, efectuați verificarea adecvată a situației de fond a instituției pe care o analizați cu autoritățile competente pentru a verifica acreditarea și autenticitatea acestora înainte de a vă înregistra.
Analiza cost-beneficiuUnii studenți se înscriu într-un curs online de învățare la distanță, fără a face o analiză a beneficiilor costurilor de a lua cursul în primul rând. Este cunoscut faptul că obținerea unei educații necesită o sumă mare de investiții. Cu toate acestea, acest lucru ar trebui comparat cu venitul potențial suplimentar care poate fi generat din gradul câștigat. Doar atunci pot fi obținute recompense întregi de la obținerea unui grad on-line.
Poziționarea posturilor către angajatori.
Au fost multe cazuri în care angajatorii erau atenți la valabilitatea diplomelor online. Având atât de multe instituții online care vând diplome, este justificat ca angajatorii să fie precauți. Deși un grad de învățământ la distanță poate fi 100% legitim, ar fi de ajutor dacă oferiți o explicație adecvată cu privire la acreditarea gradului, pentru a evita neînțelegerile. Subliniind faptul că organismul de acreditare care a acreditat instituția dvs. sau programul dvs. este recunoscut de către Departamentul pentru Educație al SUA, precum și CHEA, puteți elimina apoi orice îndoială că angajatorii cu privire la valabilitatea gradului dumneavoastră.
Exercițiu disciplina, determinarea și gestionarea timpului.
În cursul actual de studiu, mulți studenți nu au disciplină și nu se pot concentra și, prin urmare, nu pot să țină pasul cu lecțiile și sarcinile online. Este foarte important ca elevii din învățământul la distanță să aibă o mare hotărâre de a reuși, deoarece este foarte ușor să fii demotivat și distras atunci când ești singur cu nici un coleg. Gestionarea timpului bun, împreună cu comunicarea cu alți studenți, ar face măsuri excelente pentru succes.
Folosiți pe deplin facilitățile oferite.
Multe cursuri de învățământ la distanță oferă cursuri online și corespondență prin e-mail pentru a facilita comunicarea cu lectori, tutori și alți studenți. Aceste facilități ar trebui utilizate cât mai mult posibil, deoarece oferă o legătură către instituția de învățământ. Mai mult, aceasta ar fi o mare sursă de motivație pentru a continua progresul prin cursul de studiu.
Utilizați transferurile de credit.
Cele mai multe instituții de învățământ la distanță permit elevilor să își transfere creditele de la alte cursuri pe care le-au luat de la alte universități sau colegii. În acest fel, elevii nu vor trebui să repete ceea ce au învățat deja. Pentru a face acest lucru, este important ca elevii aflați la distanță să obțină transcrieri și rezultate din școlile anterioare și să le trimită la universități online pentru a obține transferuri de credite.
Utilizarea eficientă a tehnologiei pentru educație.
Elementul final pentru învățarea la distanță este succesul capacității de a folosi pe deplin facilitățile pe care tehnologia le oferă. Multe universități online oferă studenților resurse de cercetare online care sunt valoroase pentru îndeplinirea sarcinilor sau pentru producerea de lucrări de cercetare. Costul facilităților, cum ar fi bibliotecile virtuale și cărțile online, a fost probabil inclus în taxele plătite și, prin urmare, este binevenită utilizarea acestor facilități la maxim.

Postări populare