Un nou mod de a învăța: online


Multe dintre cele mai multe universități din țară își dau seama că nimeni nu poate participa la cursuri obișnuite pentru a obține o educație colegiu. În consecință, aproape toate oferă programe de învățământ la distanță care permit studenților din întreaga țară să obțină o educație universitară și chiar să obțină un grad on-line.
Există multe bariere pe care trebuie să le depășim pentru a obține o educație colegiu. Ele variază de la costuri la motivație la accesibilitate. Mulți tineri și familiile lor pur și simplu nu își pot permite să plătească zecile de mii de dolari care sunt necesare într-un program de studii obișnuite. Alții trăiesc în zone îndepărtate ale țării, ceea ce face imposibilă accesarea colegiului fără sprijin major și subvenții.
Învățarea la distanță le permite să depășească multe din aceste provocări prin conectarea la școala aleasă de ei prin intermediul internetului și prin înscrierea în programe de acordare a diplomelor on-line în domeniul lor de alegere. Ei pot obține o educație colegiu și încă pot ajuta la fermă acasă sau pot lucra pentru a se întreține în timpul zilei și de a lua cursuri online pe timp de noapte.
Aceste tipuri de programe au transformat peisajul de învățământ superior aproape peste noapte. Multe milioane de copii americani vor urma visele colegiului imediat după liceu, dar acum ei se alătură în lumea academică veteranilor militari, gospodine și mii de oameni care doresc oa doua șansă de a-și trăi visul.
Învățământul la distanță a democratizat sistemul de învățământ superior din această țară și nu contează acum cât de mulți bani are familia ta sau în ce stadiu de viață alegi să-ți continue educația. O diplomă online de la un program reputat și acreditat merită la fel de mult ca și cum ați merge la școală timp de patru ani imediat după liceu.
Dacă ați putea imagina o clasă online, ați vedea o gamă largă de vârste și experiențe de viață așezate la computerul lor de acasă, angajate în urmărirea unui grad on-line. Entuziasmul lor de a învăța este la fel de grozav ca și cei care stau într-o sală de curs sau o sală de lectură la universitate. Dar ceea ce vă poate afecta cel mai mult este faptul că acești oameni care studiază pentru o diplomă on-line au un zel de învățare și o motivație pentru a merge înainte pe care orice profesor universitar ar dori să o vadă în clasa sa mai tânără. Acești oameni doresc cu disperare să obțină educația de la colegiu și învățarea la distanță îi vor ajuta să ajungă acolo.

Postări populare